Utskrift

Medlemsmøter våren 2022

AVLYSNING

Medlemsmøtet 26.januar 2022 med foredrag av Einar Lunde er dessverre avlyst på grunn av Coronarestriksjonene.

Onsdag 26.januar: Einar Lunde: "De nye silkeveiene - fra Kina via Afrika til Norge"

Einar Lunde er velkjent som tidligere journalist, nyhetsanker og utenrikskorrespondent i 40 år i NRK TV. I foredraget vil han snakke om Kina som lokomotiv i den økonomiske veksten i Afrika, som en del av Kinas strategiske satsing på å utvikle både landbaserte og maritime "nye silkeveier".

Onsdag 23. februar: Konsert og årsmøte

Vi får besøk av Åsmund Kaldestad med tonefølge av Mette Kari Melkerød som vil holde konsert for oss. Etter konserten blir det årsmøte med årsmøtesaker som årsberetning, økonomioversikt og valg. Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende senest 5.februar 2022.                                                            Gratis kaffe og bløtkake etter årsmøtet.

Onsdag 30.mars: Vibeke Riiser-Larsen og Erik Tunstad: "Neandertalerne. Folket som forsvant"

Riiser-Larsen er vitenskapskribent og Tunstad er biolog. De har skrevet flere bøker, bl.a. om neandertalerne. I foredrager vil de fortelle om neandertalerne som var intelligente, sosiale mennesker med en kultur som kan måle seg med den til våre direkte forgjengere.

Onsdag 27.april: Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen: "USA -en supermakt  i krise".

NRKs to tidligere USA-korrespondenter har dekket mange amerikanske valg og følger utviklingen i landet nøye. I foredraget vil de beskrive tegnene på at USA er en supermakt i krise.

Alle møtene er i Pinsemenigheten Salens lokaler kl 12:00